29699
Książka
W koszyku
Od 20 lat nie jem mięsa, ale dopiero teraz – odkąd intensywnie trenuję bieganie, na serio zainteresowałam się swoją dietą. Ty też jesteś tym, co jesz! A chyba szkoda tracić zdrowie i energię z powodu niewiedzy, prawda? Polecam te przepisy wszystkim, dla których odżywianie się to coś więcej niż tylko dostarczanie organizmowi kalorii. Zadbaj o swoje ciało, bo to dom Twojej duszy! Paulina Holtz, aktorka, mama, miłośniczka jogi i biegania Wskazówki i przepisy zaprezentowane w tej książce to skarb nie tylko dla wegetarian. Każdy, kto zechce z niego skorzystać, ma szansę na lepsze zdrowie i samopoczucie. Leanne Campbell udowadnia przy okazji, że kuchnia roślinna może być smaczna i urozmaicona. Polecam więc Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce również tym, którzy pragną dbać nie tylko o swoje zdrowie, ale również o podniebienie. Prof. dr hab. med. Janusz Książyk Leanne Campbell, opierając się na własnych doświadczeniach i na wiedzy z zakresu dietetyki, pokazuje, że bezmięsny sposób życia to nie tylko frajda z odkrywania nowych smaków i potraw, ale także zaproszenie do świata zdrowia i długowieczności. Magdalena Sikoń, „WegeMaluch.pl”, autorka książki Zdrowy maluch [nota wydawcy]
źródło okł.: https://w.bibliotece.pl
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: China study cookbook, 2013
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: "The China study cookbook" 2013.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej