29968
Book
In basket
Bez glutenu, pszenicy i nabiału : kuchnia domowa / Antoinette Savill ; [tłumaczenie Katarzyna Skawran]. - Wydanie trzecie. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2022. - 192 [32] strony, 30 stron tablic : ilustracje (głównie kolorowe), fotografie ; 24 cm.
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości. [nota wydawcy]
źródło okł.: https://w.bibliotece.pl
Availability:
Wypożyczalnia Praszka
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Learn to cook wheat, gluten and dairy free, 2009
General note
Tytuł oryginału: "Learn to cook wheat, gluten and dairy free" 2009.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again