29796
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności. Cz. II / red. Włodzimierz Bednarski. - [Wyd. 3]. - Olsztyn : Wydaw. AR-T, 1996. - 154s. : rys., wykr. ; 23 cm.
(Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie)
Źródło okładki : https://www.google.pl
Status dostępności:
Wypożyczalnia Praszka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności Cz. 1 poz. 5157/97 Bibliogr. przy rozdz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej